rohki.
rohki.
Ihana kampaamo ja kauneushoitola Rovaniemellä

rohki. tarjoaa nyt myös

esteettiset ihonhoidot

sairaanhoitaja Satu Hotelaisen tekemänä.


kaunis iho kertoo hyvästä olosta

Kun ikäännymme, myös ihomme vanhenee. Ikääntyminen alkaa näkyä, kun iho ja ihonalainen rasvakerros alkavat ohentua.

Ihon hyaluronihappo säätelee ihon kosteustasapainoa ja saa sen näyttämään kimmoisalta ja elinvoimaiselta. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, mikä johtaa ihon kuivumisen ja kimmoisuuden vähenemiseen.

Ensimmäiset merkit ikääntymisestä voivat alkaa näkyä jo 25 vuoden iässä, yleensä hienoina juonteina ihossa.

Vaikka huolehtisit ihostasi hyvin, tuulet ja tuiskut jättävät siihen jälkensä. Ikääntymistä emme voi estää, mutta täyteainehoitojen avulla voit korostaa parhaita piirteitäsi ja saada luonnollisen kauniin lopputuloksen.


rohki_beauty_clinic.png

andrew-spencer-346588-unsplash.jpg

rohki. beauty clinic`n palvelut

Täyteainehoidot

Volite syväkostetus

Kemialliset kuorinnat

Helmi-sokerointi

Ilmainen ihonhoitokonsultaatio


hinnasto €

TÄYTEAINEHOIDOT

Juvéderm® Volite-syväkosteutus, kasvot

1ml 329€

2ml 599€

Juvéderm®Volift retouch

0,55ml 279€

Juvéderm®Volbella/Volift/Voluma 

1ml 399€

2ml 749€

KEMIALLISET KUORINNAT

1 kerta 135

3 kertaa 285

HELMI-SOKEROINTI

sääret 36 | sääret+reidet 67

käsivarret 28 | 

kainalot+sääret 56

bikini 27 | brassi 82 | kainalot 26

bikini+sääret+kainalot 82

brassi+sääret+kainalot 114

selkä 50 | rinta+vatsa 52

selkä+rinta+vatsa 82

kasvot alkaen 16


 
 

IN17 Deep Effect ihonhoitosarja

rohki. beauty clinicin käyttämä IN17 Deep Effect -ihonhoitosarja on kehitetty tulokselliseen ihonhoitoon. Laadukkaat tuotteet sisältävät puhtaita ja tehokkaita raaka-aineita.

Tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita, väriaineita eikä tuoksunpoistajia. Raaka-aineina toimivat kantasolu-uute ja hyaluronihappo.

Kantasolu-uute tukee ihon omien kantasolujen toimintaa ja elvyttää ihoa. Hyaluronihappo sitoo ihoon kosteutta. Tuotteet sopivat allergisille ja herkälle iholle sekä silmänympärysiholle. Tuote on suomalainen ja Suomessa valmistettu.

Ihonhoitosarjaan kuuluvat

 • puhdistusvaahto

 • kasvovesi

 • kuorintavoide

 • seerumi

 • päivävoide

 • voidenaamio/yövoide

 • A-vitamiini geeli

Tuotteet ovat saatavilla rohki. beauty clinic:stä myös kotikäyttöön.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin.


 

hoidot

 
 
 
täyteainehoidot_rovaniemi.jpg

Juvéderm® täyteainehoidot

Täyteaine on sokerimolekyylista muodostuvaa hyaluronihappoa, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen vaikutuksesta hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja se lisää ihon veltostumista. Juvederm täyteaine on koostumukseltaan geelimäinen ja se sitoutuu kudoksiin. Se sitoo itseensä vettä ja näin lisää ihon täyteläisyyttä ja volyymia.

Täyteainehoidot tehdään pistoshoitona ruiskuttamalla ihoon hyaluronihappogeeliä ohuella neulalla tai kanyylilla.

Täyteaineet sopivat niille, jotka kokevat ikääntymisen merkit häiritseviksi tai haluavat korostaa kasvojen piirteitä. Täyteaineilla voi myös korjata kasvojen epäsymmetriaa ja täyteläistää huulia. Huulten täyteläistäminen sekä volyyminen häviäminen keskikasvoilta ovat yleisimpiä syitä hakeutua hoitoon. Hoidon lopputulokseen vaikuttavat hoidettava alue ja käytetty tuote, sekä asiakkaan ikä, ihon laatu ja elintavat.

Täyteainehoidon vaikutukset kestävät 1-1,5vuotta.

rohki. beauty clinic käyttää korkeatasoista Juvéderm VYCROSS®-tuotesarjaa, jonka hienojakoinen ristiinsidottu koostumus takaa luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen. VYCROSS-tuotesarja kostuu eri vahvuisista täyteaineista: VOLBELLA, VOLIFT ja VOLUMA, joista jokaiseen tarpeeseen löytyy omansa.

Tuotteet valmistaa Allergan, terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt esteettisten hoitojen kehittämistyötä 35 vuoden ajan. Juvéderm-tuotteita on käytetty yli 32,7 miljoonassa toimenpiteessä. Juvéderm-tuotteet ovat saaneet Yhdysvaltojen lääkeviranomaisten FDA hyväksynnän ja ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä tuotteita.

Huulten ja keskikasvojen täyteainehoidot

Usein kivuliain hoitoalue ovat huulet ja niiden ympäristö, kun muiden alueiden hoito on lähes kivutonta. Täyteainehoidon jälkeen huulten turvotus voi olla voimakkaampaa kuin muiden hoitoalueiden turvotus. Turvotus voi kestää jopa viikon, jolloin hoitotulos ei ole heti nähtävissä. Ensimmäinen huulten täyteainehoidon kesto on yleensä lyhyempi, siksi ylläpitopistoshoito on tarpeen noin puolen vuoden kuluttua.

Keskikasvojen alueella voidaan kohottaa ja korostaa poskipäitä säilyttämällä kasvojen luonnollisen ulkonäön. Poskipäiden korostamiseen käytetään mahdollisimman pitkävaikutteisia täyteaineita. Hoitoon voidaan yhdistää pinnallisten ryppyjen käsittely toisella täyteainevalmisteella.

Juvederm_Volite_syväkosteutushoito_Rovaniemi.JPG

Juvéderm® VOLITE – syväkosteutushoito

Kuivalle iholle on tavallista ihon hilseily, karheus ja kutina. Ihon ikääntyessä iho ohenee ja muuttuu kuivemmaksi, jolloin se kaipaa lisäkosteutusta. 

Juvéderm VOLITE -syväkosteutushoito syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon kimmoisuuden ja lisäten ihon elastisuutta. Hoito parantaa ihon laatua ja silottaa ihoa antaen kasvoille kevyen boostin.

Juvéderm VOLITE -syväkosteutushoidossa viedään hyaluronihappoa suoraan kasvojen ihoon monipistoshoitona, jolloin lopputuloksena on kaunis ja hehkuva iho. Hoito ei ole täyteainehoito! 

Tämä on täydellinen hoito niille, jotka kaipaavat tehokasta lisäkosteutusta ihoon, haluavat parantaa ihon laatua ja haluavat pitempiaikaisia tuloksia. Hoito sopii myös nuoremmalle iholle, jossa halutaan ehkäistä kosteuden häviämistä ja antaa kevyttä nostetta. 

Yhden hoitokerran tulokset voivat kestää jopa 9 kuukautta.

juvederm_rohki_beauty_clinic_satu_hotelainen.jpg

Ohjeita

ENNEN TÄYTEAINEHOITOA

Varaa aika ensin ilmaiseen konsultaatiokäyntiin. Käymme läpi kanssasi hoidon sopivuutta, terveydentilaasi, vasta-aiheita, mahdollisia komplikaatioita ja jälkihoito-ohjeet. Otamme hoidetusta alueesta aina ennen- ja jälkeen kuvat.

Muutaman päivän ajan ennen hoitoa tulisi välttää antikoagulantteja, kuten tulehduskipulääkkeitä ja aspiriinia sekä kalaöljyvalmisteita ja tiettyjä luontaistuotteita, koska ne voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon syntyä pistoskohdassa. Edeltävänä iltana ei suositella alkoholin käyttöä. Mikäli olet joskus sairastanut herpesinfektion, suositellaan estolääkitystä suun kautta 5 päivän ajan.

Tuotteet sisältävät itsessään jo puuduteainetta, mikä tekee hoidosta miellyttävämmän. Kipu on kuitenkin yksilöllistä. Voimme halutessasi lievittää kipua puuduttamalla hoitoalue lidokaiinia sisältävällä puudutevoiteella.

Hoidon vasta-aiheita ovat:

•flunssa/ylähengitystieinfektio

•raskaus ja imetys

•ihoalueen tulehdus tai aktiivinen herpes

•arpien liikakasvu

•veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys, aknelääkitys

•allergia

•aiempi täyteaine tai implantti, juuri tehty laserhoito tai kemiallinen kuorinta

•alle 18 vuoden ikä

TÄYTEAINEHOIDON JÄLKEEN

Hoidon jälkeen voi esiintyä lieviä ohimeneviä oireita kuten punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta ja kipua hoitoalueella. Oireet saattavat kestää päiviä, mutta häviävät itsestään. Mikäli hoidon jälkeen oireet kestävät yli viikon ota yhteyttä hoidon tekijään tai omaan lääkäriisi. Paras mahdollinen lopputulos voi edellyttää lisäpistoksia hoitokerran jälkeen, jonka voimme arvioida seurantakäynnin aikana.

Jotta hoidon avulla saavutettaisiin mahdollisimman hyvät tulokset ja komplikaatioriskiä voitaisiin vähentää, on hyvä muistaa seuraavia asioita:

• Juo runsaasti vettä 48 tunnin ajan hoidon jälkeen

•Älä meikkaa käsiteltyjä alueita 12 tuntiin hoidon jälkeen

•Vältä hoitoalueen koskettelua muutama tunti hoidon jälkeen

•Vältä liioiteltua ilmehdintää 12 tuntia

•Fyysistä rasitusta ja kuntoilua suositellaan välttämään 24 tunnin ajan

•Vältä suoraa auringonvaloa/solariumia tai alle 0 asteen lämpötilaa

kahden viikon ajan

•Saunaa ja höyrykylpyä on myös hyvä välttää kaksi viikkoa hoidon

jälkeen

•Pyri nukkumaan pää korotettuna ja vältä käsitellyn alueen päällä

nukkumista 1-2 päivän ajan

 
kemiallinen_kuorinta_rohki_rovaniemi.JPG

IN17 SKINCARE kemialliset kuorinnat

IN17 Deep Effect ihonhoitosarjan kemialliset kuorinnat ovat tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka parantaa ihon laatua. Kemiallisen kuorinnan aikaansaama hallittu ihovaurio ihon pintakerroksessa saa aikaan ihon tehokkaan uusiutumisen. Ihosta tulee sileämpi ja heleämpi.

KEMIALLINEN KUORINTA

- kirkastaa ihon väriä, ihon sävy paranee
- tasoittaa juonteita ja ryppyjä
- supistaa ihohuokosia
- parantaa ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa

IN17 Cinderella Peel sopii kaikille ihotyypeille. Kuorinta on maitohappopohjainen 15% liuos, joka sisältää myös kantasolu-uutetta ja allantoiinia. Hoito suositellaan tehtäväksi sarjahoitona x 3, kolmen viikon välein. Kuorinta toimii myös kertahoitona kirkastaen ihoa.

IN17- CC Peel sopii erityisesti akne ja rosacea iholle. Kuorinta puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Sen sisältämä atselaiinihappo 15% vähentää tulehdusta ja bakteereja, kun taas salisyylihappo 1,6% syväpuhdistaa ja kuorii ihoa. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona x 3, yhden viikon välein.


Hoidon jälkeen iholle levitetään hyaluronohappoa ja kantasolu-uutetta sisältävä IN17 Deep Effect seerumi ja kosteusvoide. Kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja saattaa hilseillä muutaman päivän ajan. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana. Kuorintaa ei tehdä raskaana oleville tai imettäville, tai mikäli ihossa on aktiivinen tulehdus. Sitä ei tehdä myöskään systeemisen aknelääkityksen aikana.

 
ihon-sokerointi-rovaniemi.jpg

HELMI - ihana vartalosokeri

Helmisokeri on hyvin hellävarainen ja hajusteeton vartalosokeri, joka poistaa tehokkaasti häiritsevät ihokarvat. Sokeroinnin yhteydessä saadaan poistettua samalla kuollut ihosolukko, jolloin lopputuloksena
on pehmeä iho. Toistuva sokerointi vähentää ja heikentää karvan kasvua. Helmisokeri on kehitetty herkälle iholle ja on aitoa luonnonkosmetiikkaa, eikä sisällä allergisoivia ainesosia. Helmisokerit ovat Suomessa sertifioituja.

ENNEN SOKEROINTIA
- anna ihokarvan kasvaa noin 3-4mm pitkäksi
- kuori ihosi hellävaraisesti 2 päivää ennen sokerointia käyttäen kuivaharjaushanskaa
- älä käytä kosteusvoidetta sokerointialueelle samana päivänä

SOKEROINNIN JÄLKEEN
- vältä hikoilua, deodoranttia, aurinko/solariumia, itseruskettavia tuotteita ja hajuvesiä sokerointialueella 24 tuntia sokeroinnin jälkeen
- älä kuori ihoa sokeroinnin jälkeen kahteen päivään. Tämän jälkeen kuori ihoasi 1-3 kertaa viikossa Helmi kuivaharjaushanskoilla
- käytä vartalovoidetta päivittäin tai tarvittaessa karvojen sisään kasvua estävää tuotetta


kuka hoitoja tekee?

Satu_Hotelainen_rohki_beauty_lounge.png
 

OLEN SATU HOTELAINEN.

Olen työskennellyt pitkään sairaanhoitajana kirurgialla ja myös ihotautien puolella.

Jo useita vuosia unelmanani on ollut työskennellä lisäksi kauneudenhoidon parissa. Nyt on aika siirtyä eteenpäin, eli kohti unelmia.

Teen viikonloppuisin rohki.n tiloissa Rovaniemen Toukotiellä esteettisiä ihonhoitoja, jotka saavat ihosi hehkumaan ja korostavat luonnollista kauneuttasi.

Palvelen sinua yksilöllisesti toiveitasi kuunnellen, vakaalla ammattiaidolla.

Haluan, että lähdet hoidostani tyytyväisenä ja itsevarmempana kuin koskaan.

KOULUTUKSENI

 • Upviser 2018 keskikasvojen ja huulten täyteainehoidot

 • 2018 Nordic skin | Täyteainehoidot

 • 2018 Upviser | Syväkosteutus

 • 2018 IN17 Kemiallinen kuorinta

 • 2018 Ihana Import | Helmi-sokerointi

 • 2009 Sairaanhoitaja


kysy myös lahjakortteja!

rohki. beauty clinic on auki sopimuksen mukaan viikonloppuisin

KÄYTÖSSÄ VAIn KORTTIMAKSU.

 

tai jätä soittopyyntö >

+358 40 4842 500

 

satu.hotelainen@outlook.com

Tmi Satu Hotelainen | Y-2893166-7

Toukotie 22 96300 Rovaniemi